top of page

Hva er Herbalife

Kort historikk og fakta om selskapet:

Herbalife Nutrition er et amerikansk multi-level-marketing selskap med hovedkontor i Los Angeles. Selskapet ble stiftet av Mark Hughes i 1980 og opererer nå i 95 land med en omsetning på 5,5 milliarder dollar globalt. Herbalife Nutrition kom til Norge i 1995, og har siden det fått et solid fotfeste også i det norske markedet. 

 

Forskning og utvikling: 

Vår satsning på kvalitet er kjernen i alt vi gjør. Herbalife Nutrition´s produkter er utviklet av et stort team av spesialister med forskere og doktorander- Nutrition Advisory Board (NAB). Det forskningsmessige grunnlaget for produktene underbygges gjennom vitenskapelig litteratur og kliniske studier. Herbalife Nutrition deler kunnskap og beste praksis gjennom partnerskap med noen de mest annerkjente og etablerte ingrediensleverandører i verden. 

Herbalife ´s faglige ledelse, som inkluderer David Heber, Ph.D, leder av Herbalife Nutrition Board og direktør for Center for Human Nutrition UCLA, bidrar til at Herbalife´s produkter er basert på den nyeste tilgjengelige ernæringsforskningen.

 

Høyverdig ernæring: 

Herbalife Nutrition er i dag verdens største på måltidserstatning, og produktene er derigjennom godkjent av de respektive 95 lands tilsyn og myndighet. 

 

Å leve et sunt og aktivt liv er gunstig for din helse og velvære, men det gir deg også overskudd til å leve det livet du ønsker. Herbalife Nutrition fremmer og støtter et sunt og aktivt liv, og mener at grunnlaget for dette er god ernæring sammen med regelmessig mosjon, hvile og avslapping.

 

Prinsippene for Herbalifes aktiv livsstilprogram:

  • God ernæring fra et variert og balansert kosthold som inkluderer den riktige balansen av makro og mikronæringsstoffer som passer den enkeltes behov og livsstil (alder, kjønn, livsfase, vekt, kroppssammensetning, aktivitetssnivå og metaboliske form)

  • Balanserte, næingsrike måltider og snack hele dagen for å bidra til å regulere energinivået og fylle tomme næringsstoffer.

  • Tilstrekkelig hydrering - minst to liter vann per dag.

  • Regelmessig mosjon, hvile og resitiusjon inkludert 30 minutter med moderat til intens trening (3-5 dager i uken) og minst sju timer med kvalitetssøvn hver natt. 

Erfaringer og praksis om hvorfor det virker: 

Herbalife er et ekstremt enkelt verktøy i hverdagen. Dette er den erfaringen mine kunder gjør seg når de starter å bruke produktene. Mange er travle og tyr til enkle løsninger som ikke alltid er helt optimale for oss. Bytter man ut frokost og kveldsmat med en måltidserstatter fra Herbalife Nutrition så er to av dagens måltider allerede ferdig satt sammen for deg. Det eneste du trenger å gjøre selv er å blande produktet med vann eller melk. Måltidserstatteren Formula 1 inneholder en perfekt balanse av proteiner, karbohydrater og fett, 24 ulike vitaminer og mineraler, fiber og kun 220 kcal. Et slikt balansert kosthold gir kroppen riktig drivstoff til å oppnå energi og overskudd til å gjøre det du ønsker i hverdagen, bedre treningsresultater, enkel vektkontroll og i det hele muligheten til å bli en bedre utgave av deg selv. Siden produktene er balanserte måltider med alle mikro- og makronæringsstoffer som kroppen trenger så opplever folk å få mer energi og et stabilt blodsukker gjennom dagen. Herbalife har et bredt produktsortiment med produkter som kan tilpasses ulike behov og formål, og er derfor noe som alle bør implementere i sitt daglige kosthold. 

 

  

Kilder: 

Yahoo

Wikipedia//Herbalife

Hva er Herbalife?

bottom of page