top of page

METODE

SÅNN GJØR VI DET - SÅNN FÅR DU RESULTATER

STEG 3

Når du lærer deg å balansere hverdagen med riktig ernæring og tilstrekkelig mosjon, blir det lettere å være til stede og være den beste utgaven av seg selv på jobb og privat. Du sover bedre, kroppen fungerer bedre på riktig drivstoff og treningen gir overskudd isteden for å bryte ned en allerede sliten kropp. En varig livsstilsendring krever en metode som fungerer over tid. Det er dette vi hjelper deg med.

STEG 1

Riktig ernæring er grunnlaget for alt, derfor starter vi alltid med kostholdet. For at kroppen skal komme i balanse og få overskudd og energi, må vi først gi kroppen næring/riktig drivstoff. Frokosten er det beste stedet å begynne. En næringsrik frokost legger grunnlaget for dagen og gir kroppen en god og balansert start.

STEG 2

Når kroppen har kommet seg ovenpå med næringsrik mat, kan du begynne å tenke på trening og fysisk aktivitet. Litt er mye, og hverdagsaktivitet er veldig undervurdert. Ønsker du å trene målrettet styrketrening? Legg en plan og sett deg et mål. Husk at trening er nedbryting av kroppen, så pass på å legg inn nok hvile.  Det er essensielt med riktig næring både før og etter en treningsøkt for optimal restitusjon.

STEG 4

Vi vet at det er større sannsynlighet for å klare å gjøre en livsstilsendring om man er flere om det samme målet. Vi har med årene blitt et stort fellesskap som jobber sammen om felles mål, motiverer og heier på hverandre, inspirerer hverandre, knytter vennskap og lever en sunn og aktiv livsstil sammen. Community er en av våre suksessfaktorer – kanskje den aller viktigste.

bottom of page