MyH Nutrition er en plattform som hjelper deg med å gjøre en endring i din livsstil. Vi tilbyr enkle og gode verktøy som skal gjøre det enkelt for deg å ta gode valg for deg og din helse i en travel hverdag.

Geirr Carlsen er grunnlegger og eier av MyH Nutrition. Geirr er 60 år, gift, jobber som forretningsutvikler og er en selvstendig Herbalife distributør. Geirr gjorde selv en livsstilsendring i 2013 hvor han endret kroppssammensetning med enkle grep i kostholdet og har siden den gang hjulpet hundrevis av mennesker med å gjøre det samme. Det brennende engasjementet om å hjelpe flere mennesker har ført til opprettelsen av prosjektet MyH Nutrition. Nå skal vi satse enda mer på felleskap og nå ut med budskapet om en sunn og aktiv livsstil til enda flere mennesker både i Norge, Sverige og Danmark.
Vi ønsker å ha med oss så mange som mulig på laget. Du kan bruke, og bli en del av MyH Nutrition ved å følge oss på sosiale kanaler, bli inspirert, delta på våre events, kjøpe produkter og få personlig oppfølging mot dine mål og jobbe med oss om du ønsker.